Biztonságos fizetés

 

A kavegepdiszkont.hu áruházban megadott árak bruttó fogyasztói árak, szállitási költség nélkül, budapesti kiállítótermünkben vagy raktárunkban történő személyes átvétellel.

 

"A" szállítási kategória


Az "A" szállítási kategóriába tartozó termékek vásárlásakor a fizetés történhet az áruházban működő Simple Mobile (OTP Bank mobil fizetési rendszere) bankkártyás terminálján keresztül készpénzzel, a kiállítótermünkben vagy kiszállításkor készpénzben, utánvéttel.

 

"B" szállítási kategória

 

Megrendelésre szoruló – tehát "B" szállítási kategóriába tartozó - termékek vásárlásakor az előleg kifizetése a rendeléskor az áruházban történhet bankkártyával, illetve díjbekérő alapján banki utalással. A megrendelt áru előlegeként kifizetett összegnek számlánkra való beérkezése után -az összeg beérkezésének bizonylatául- előlegszámlát állítunk ki a megadott számlázási címre. Ha másként nem kéred, az előleg kifizetéséről a számlát a végszámlával együtt adjuk át. Az előleg összegének megérkezéséről automatikus e-mail üzenetben értesítünk, valamint regisztrált felhasználóként a "rendeléskövetés" oldalon látni fogod a fizetési státusz változását ("előleg kifizetve").

 

Az áru megérkezésekor a hátralékot tartalmazó végszámla kiegyenlítése történhet előátutalással, illetve személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával. A végszámla összegéből az előlegszámla alapján befizetett összeget automatikusan levonjuk. Amennyiben a fentiektől eltérő fizetési móddal kívánsz vásárolni, kérjük lépjél kapcsolatba velünk e-mailen vagy telefonon keresztül. A végszámla kiegyenlítésének gyorsabb teljesítése érdekében e-mailen másolati példányt küldünk.