Bemutatkozás 

 

Minőség, választék mindig raktáron! A legkiválóbb olasz, német, svájci kávéfőzők és márkás kávék.

Jura, Cremesso kávégépek, Chicco D‘Oro kávé és  ClaroSwiss® vízszűrő és víztisztító

 

A kavediszkont.hu üzemeltetője a Kávé & Hűtő Profi Kft. Cégünk 2006-ban alakult eleinte kizárólag kávégépeket forgalmazott, majd az évek során további prémium kategóriás márkával kiegészült. A Kávé & Hűtő Profi Kft a Jura, a Cremesso, a  ClaroSwiss® és a Chicco D‘Oro termékek kizárólagos magyarországi importőre.

Bővebb információt, partnereinkről, kapcsolattartóinkról a  http://khprofi.hu oldalon talál.

 

A Jura márkáról

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve már, hogy évről-évre egyre tökéletesebb kávéfőzőgépeket gyárt a prémium minőségű kávét kedvelők számára. 1990-es évek óta a JURA már csak a fullautomata kávéfőzőgépekre koncentrál. Ma már a világ számos pontján - így pl. Ausztriában, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban  valamint Magyarországon is - forgalmazza professzionális és háztartási használatra szánt kávégépeit melyek  mind dizájn, mind technológia szempontjából különlegesen magas színvonalat képviselnek. A márka mára a világ vezető prémium, és immár szuperprémium  kávéfőzőgép gyártójává vált.

 

Miért válasszak Jura kávégépet?

Innovatív technológiájú magas minőségű kávégépek, amelyek figyelnek a kávéfogyasztó legapróbb igényeire is. A Jura kávégépeken állítható a hőmérséklet, a kávé erőssége, a víz mennyisége valamint az őrlési finomság is. Mindezt úgy, hogy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát menüvel, rendelkezik, minden beállítás egy gombnyomással elérhető, valamint a karbantartással kapcsolatos programok is automatikusak. A finomhab technológiának köszönhetően egy gombnyomással készíthetjük el a legínycsiklandozóbb tejhabbal készülő kávékülönlegességeket barista minőségben.

 

A Cremesso márkáról

A svájci székhelyű Cremesso több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávépörkölés és a kávéfőzés terén. Kávéi  a legjobb kávétermő vidékekről származnak, úgy mint Közép-Amerika, Etiópia és Ázsia. A cég a 2000-es években döntött úgy, hogy tapasztalatát saját kávéfőzőgép kifejlesztésében kamatoztatja.  

 

Miért válassza a Cremesso kapszulás kávégépet?

A kávé mindössze 15 másodperc alatt elkészül, így magába foglalja az igazi  kávé aromát, viszont nem engedi a csersavak kioldódását. Használat után 1 perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódra kapcsol. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0.3 Watt óránként. Ennek köszönhetően a Cremesso készülékei a legenergiatakarékos kávéfőzői.

A Cremesso gépek mellett a hozzájuk tartozó kávé és tea kapszulák is megvásárolhatóak az oldalon.

A ClaroSwiss® márkáról

Az Aquis GmbH, egy svájci high-tech cég, amelynek célja, hogy megoldást találjon a háztartási víz egészséges felhasználásában. A szűrőpatron alapját a Claris szűrő adta, melyet 15 éve fejlesztettek ki háztartási készülékekhez. Claris® mára vezető vízszűrőmárkává, és a prémium automata kávéfőzőgépekbe integrált szűrőpatronok szinonímájává vált.

 

Miért válasszam a Claro Swiss Maxima szűrőfiltert és Claro Swiss Säntis víztisztító kancsót?

Megőrzi a víz ásványi anyag tartalmát és kiszűri belőle a káros anyagokat. Az IMC®-technológiának köszönhetően alkalmas a vezetékes víz szűrésére. A maxima®-szűrőfilter biztosítja az ásványi anyagok - mint a kálcium és a magnézium - egészséghez szükséges mennyiségét miközben csökkenti a víz keménységét, ezzel gátolva a vízkő lerakódását a háztartási készülékekben. A szűrt víz használatával meghosszabbíthatjuk például a vasaló, a kapszulás kávéfőzőgép (Cremesso), a vízforraló, a párologtató élettartamát, de kiváló megoldás a kávéfőzőgépek vízkövesedésének megelőzésére is (pl.: JURA). Igazi alternatívát nyújthat a palackozott ásványvizekkel szemben, ideális bébiételek elkészítéséhez is (a víz felforralása ajánlott). A kancsó minden feltöltést számol és figyelmeztet ha szűrőcserére van szükség (150 feltöltés után).

Aromadúsabbá és egészségesebbé teszi a teát, a kávét és az ételeket is.

 

Chicco D‘Oro kávéról

A Chicco D‘Oro 1949 óta koncentrál az optimális kávékeverékek gyártására és pörkölésére, hogy folyamatosan bővülő vevőkör számára tegye elérhetővé az olasz kávé kifinomult ízvilágát.

 

Miért válasszam a Chicco D‘Oro kávét?


A Chicco D‘Oro Tradition a legjobb közép-amerikai kávéfajtákból készült minőségi keverék. Közép-Amerika lankás hegyoldalainak klímája ideális a kávécserje növekedéséhez, ez garantálja keverékünknek a karakteres, erős aromát.

A Chicco D‘Oro kávéi ideálisak a JURA fullautomata készülékei számára.

 

Csatlakozz hozzánk a facebookon is!