A kavegepdiszkont.hu szállítási feltételei

 

A kavegepdiszkont.hu webáruház üzemeltetője a Kávé & Hűtő Profi Kft. a Jura, Cremesso, Chicco d'Oro, Claro Swiss márkák hivatalos magyarországi forgalmazója. Szerződött szállítmányozó partnerünk a GLS Futárszolgálat.

 

Az "A" szállítási kategóriába tartozó (raktáron lévő) termékek szállítása:

 

A termékeket a GLS futárszolgálat kézbesíti Magyarország területén, a szállítási költséget a megrendelés előtt, a kosárban láthatod. 50.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját a kavegepdiszkont.hu átvállalja. A kiszállítás munkanapokon, munkaidőben (8.00-17.00 óráig) történik. 50 kg felett a futárszolgálat nem szállít, ez esetben egyedi szállítási díjat kell kérjél tőlünk.

 

A termék átvételekor a csomagot tételesen ellenőrizni kell, hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt alá kell írnod. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a kavegepdiszkont.hu már nem tud elfogadni. A szállítócéggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd még két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

 

A "B" szállítási kategóriába tartozó (raktáron nem lévő) termékek szállítása:

 

Az áruházban megadott termékek árai ÁFA-s fogyasztói árak, a kiszállítási költséget nem tartalmazzák. A rendelés leadásakor választhatsz a lakcímre történő kiszállítás és a személyes áruátvétel között, ez utóbbi esetben természetesen nincsen szállítási költség.

 

Az áru raktárunkba való beérkezéséről e-mailen és telefonon is értesítünk. Kiszállítás igénylése esetén az értesítést követő 5 munkanapon belül biztosítanod kell az áru fogadását, amihez szükséges az értesítéskor kiküldött végszámla azonnali kiegyenlítése. A kiszállítás megszervezése az összeg bankszámlánkra történő beérkezése után történik, ettől számított 3 munkanapon belül vállaljuk az áru helyszínre történő kiszállítását.

 

Az áru átvételének hiánytalanságát és a csomagolás sértetlenségét a szállításkor átvételi elismervényen igazolni kell.  A szállítási címet utólag, akár a kiszállitás előtt is módosíthatod, ez esetben viszont a címváltozásból eredő kiszállitási dij különbséget ki kell fizetned.

 

A kavegepdiszkont.hu csak a kiszállitás napját tudja előre meghatározni, a kiszállitás pontos időpontját nem. Munkatársunk amilyen hamar lehetséges, az odaérkezés előtt értesit a várható érkezési időpontról. Amennyiben a kölcsönösen egyeztetett kiszállitási időpont ellenére mégsem tartózkodsz a megadott szállítási címen, az ebből eredő veszteséget köteles vagy megtéríteni.

 

 

Személyes áruátvétel:

 

Személyes átvétel esetén az áru megérkezéséről történő értesítést követő 5 munkanapon belül gondoskodnod kell a termék üzletünkből történő elszállításáról. Ezen idő túllépése esetén napi 400 HUF + ÁFA tárolási díjat kell fizetni az áruátvételkor. A üzletünkben való áruátvétel munkanapokon, munkaidőben, előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges.  Hétvégén nem tudunk kiadni.